Hello Fresh Mobile Banner
Gammeldagse, utbenede svinekoteletter med smørsaus

Gammeldagse, utbenede svinekoteletter med smørsaus

oppskrift på gammeldags butterflied svinekoteletter, perfekt til middag. enkel å lage, saftig og smakfull. ideell for helårsmiddager

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/4 pund fersk svinefilet
  • 2 spiseskjeer mel
  • 2 spiseskjeer brødsmuler
  • 1 egg
  • Salt
  • Pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm en frityrgryte eller en kjele med olje til 180 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2Paner svinefileten. Ha melet i en flat skål. Ha brødsmulene i en separat flat skål. Knekk egget i en bolle og pisk det. Tilsett salt og pepper i egget for å få smak. Dypp svinefileten i melet på begge sider, både foran og bak. Dypp deretter fileten i egget, igjen på begge sider. Vend den i brødsmulene slik at den blir dekket.
  3. 3Legg den panerte svinefileten i varm olje, enten i en panne eller i en frityrgryte. Stek til den er gjennomstekt og har en fin, gyllen farge.