Hello Fresh Mobile Banner
Kuskus med granateple, mynte og pinjekjerner

Kuskus med granateple, mynte og pinjekjerner

oppskrift på couscous med frisk granateple, mynte og sprø pinjekjerner. en smakfull rett som passer perfekt til sommermåltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 ss ekstra jomfroliv olje
  • 3 ss rødvinseddik
  • 1/2 ts havsalt
  • 1 ss finhakket fersk mynte
  • 1/2 kopp hakket fennikel
  • 1/3 kopp ristet pinjekjerner
  • 1 ss za'atar (valgfritt)
  • 3 kopper kokt israelsk couscous (bruk fransk hvis ikke tilgjengelig)
  • Frøene fra 1 granateple (erstatt med tørkede tranebær)

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor blandebolle visper du sammen olivenolje, eddik, salt, fersk mynte, fennikel, pinjekjerner og za'atar hvis tilgjengelig. Tilsett couscous og vend forsiktig inn dressingen og couscousen med en gaffel. Tilsett granateplefrø og vend forsiktig inn igjen, denne gangen med en skje. La salaten stå i romtemperatur i en halv time slik at smakene kan utvikle seg.