
All The Way Slugburger
Lær hvordan du lager en deilig all the way slugburger med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull middag eller grillkveld.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm en frityrgryte med kokende olje til 175 grader Celsius. Du kan også bruke en støpejernspanne og fylle den halvfull med kokende olje.
- 22. I en stor blandebolle, tilsett det smuldrede brødet. I en liten blandebolle, kombiner salt, pepper og løkpulver. Tilsett gradvis krydderblandingen i brødet, og bland til det er jevnt fordelt. Hell gradvis storfekraften over brødet, og bland til brødet er fuktig og all væske er absorbert. Tilsett det malte storfekjøttet og kna til det er godt blandet.
- 33. Ta en håndfull av blandingen og rull den til en ball, deretter trykk den flatt til en burger og plasser den på en ren overflate for å presse den ut til ca. 0,6 cm tykk. Gjenta med resten av blandingen. Stek burgerne til de er kokt til ønsket stekegrad: "myk" i 1 ½ minutt, "sprø" i 2 til 3 minutter, "gjennomstekt" i 4 minutter, og "brent" i 5 minutter.
- 44. På hver dampede hamburgerbrød, legg en stekt burger, litt sennepsblanding, hakket løk og rød pepperblanding for litt krydder.
- 55. I et stort glass med tett lokk, tilsett sennep, 1 ½ kopper vann, olje og svart pepper. Lukk lokket godt og rist kraftig!
- 66. Bland cayennepepper, paprika, rød pepper og salt i en liten bolle til det er godt blandet.