Kajun kylling Alfredo 2

Kajun kylling Alfredo 2

Lær hvordan du lager en deilig cajun chicken alfredo. En enkel oppskrift med krydret kylling og kremet pasta, perfekt for en smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. Kosher salt
  • 2. Fire kyllingbryst à 5 unser uten ben og skinn (ca. 570 gram)
  • 3. Oppskrift på Blackening Spice Rub følger
  • 4. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 5. 3 spiseskjeer finhakket hvitløk
  • 6. 1/4 kopp tørr hvitvin
  • 7. 3 kopper kremfløte
  • 8. 1 kopp grovhakkede soltørkede tomater som er marinert
  • 9. 450 gram fettucine
  • 10. 3/4 kopp revet Parmesanost
  • 11. 1 teskje fint havsalt
  • 12. 1 teskje nykvernet svart pepper
  • 13. 1/2 kopp tynne skiver av grønn løk, til pynt
  • 14. 1 spiseskje granulert hvitløk
  • 15. 1 spiseskje nykvernet svart pepper
  • 16. 1/2 spiseskje salt
  • 17. 2 teskjeer malt spisskummen
  • 18. 2 teskjeer granulert løk
  • 19. 1 teskje cayennepepper
  • 20. 1 teskje italiensk krydderblanding
  • 21. 1 teskje paprika
  • 22. 1/2 teskje chilipulver

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Kok opp en stor kjele med saltet vann. Varm en stor støpejernspanne over veldig høy varme.
  2. 22. Dekk kyllingbrystene med Blackening Spice Rub. Legg dem i støpejernspannen. Stek begge sider av kyllingen til de er svarte, 2 til 3 minutter per side.
  3. 33. Overfør kyllingen til et stekebrett og sett det i ovnen til den indre temperaturen når 75 grader Celsius på et øyeblikkstermometer, ca. 10 minutter.
  4. 44. Ta ut kyllingen av ovnen og skjær den i skiver på skrå.
  5. 55. I en stor stekepanne over middels varme, varm opp olivenoljen. Tilsett hvitløk og la den bli lett brun, 2 til 3 minutter. Rør inn vinen. Hell i fløten, la det koke opp og la det småkoke til sausen er redusert til halvparten. Tilsett soltørkede tomater og kyllingskivene.
  6. 66. I mellomtiden, kok fettuccinen al dente i henhold til pakkens anvisninger. Sil av vannet.
  7. 77. Når fløtesausen har ønsket konsistens, rør inn ½ kopp parmesan, havsalt, pepper og pasta.
  8. 88. For å servere, vend pastaen inn i fløtesausen og anrett på store, runde tallerkener. Pynt med hakket grønn løk og resten av parmesanosten, ¼ kopp.
  9. 99. Bland hvitløk, svart pepper, salt, spisskummen, løk, cayennepepper, italiensk krydder, paprika og chilipulver i en liten bolle. Oppbevar i en lufttett beholder.