
Raspberry Royale
oppskrift på raspberry royale - en frisk og elegant dessert med bringebær og mousseline. perfekt for spesielle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 6
dessert
Ingredienser
- 1. 3/4 kopp bringebær, pluss mer for å dyppe glassene
- 1/4 kopp vaniljesukker eller granulert sukker, til å dyppe glassene
- Ferske bringebær, til pynt
- 1 flaske god Champagne
Fremgangsmåte
- 1Påfør et lag med framboise på kantene av glassene: I en flat tallerken eller asjett, hell i en liten mengde framboise. Plasser 1/4 kopp vaniljesukker i en annen asjett. Dypp raskt kanten av 6 champagneglass, ett om gangen, i framboise, og deretter i sukkeret. Sett til side for å tørke.
- 2Hell 2 spiseskjeer framboise i hvert glass. Legg i noen bringebær, og fyll deretter opp med champagne.