Overnight havregrøt uten koking med blåbær og mandler

Overnight havregrøt uten koking med blåbær og mandler

Oppdag en enkel og velsmakende oppskrift på overnight oats med blåbær og mandel. Perfekt for en rask og sunn frokost uten koking, tilgjengelig hele året.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp skummet melk
  • 2. 1/2 kopp gammeldags havregryn
  • 3. 1/3 kopp blåbær
  • 4. 1 teskje lett pakket brunt sukker
  • 5. 1/4 teskje finrevet sitronskall
  • 6. 1/8 teskje ren vaniljeekstrakt
  • 7. 3 dråper ren mandelolje
  • 8. Kosher-salt
  • 9. 1 spiseskje ristet skivet mandel
  • 10. 2 teskjeer honning eller agavesirup

Fremgangsmåte

  1. 1Kvelden før blander du melk, havregryn, blåbær, brunt sukker, sitrusskall, vanilje, mandel ekstrakt og en klype salt i et glass på 0,5 liter med lokk. Skru på lokket og rist godt. Sett i kjøleskapet i minst 6 timer, gjerne over natten. Om morgenen topper du med mandlene og drypper honning over.