Hello Fresh Mobile Banner
Min mors braciole

Min mors braciole

oppskrift på my mamas braciole, en smakfull og saftig italiensk rett. enkel å lage, perfekt for helgen eller hverdagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 150 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 8 skiver storfebraciole, svært tynne skiver av storfe
  • Grovt salt og svart pepper
  • 8 skiver prosciutto di Parma
  • 1 ½ kopp brødsmuler, ca. etter eget skjønn
  • ½ kopp melk, ca. etter eget skjønn
  • 2/3 kopp Parmigiano-Reggiano, tre neve
  • 1 liten løk, finhakket
  • ½ kopp flatbladpersille, et par neve, hakket
  • 1 kopp ruccola, hakket
  • Vanlige rund tannpirkere
  • 2 ss ekstra virgin olivenolje, to sirkler rundt pannen
  • 2 hvitløksfedd, knust og skilt fra skallet
  • 2 ss smør
  • 12 crimini-sopp, finhakket
  • 2 ss mel
  • 1 kopp tørr hvitvin
  • 1 kopp storfebuljong
  • 1 runde ss tomatpuré

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Krydre kjøttet med salt og pepper.
  3. 3Legg en skive prosciutto på hver kjøttskive.
  4. 4I en middels stor bolle, fukte brødsmuler med melk.
  5. 5Tilsett revet ost, løk, persille, ruccola, salt og pepper i brødsmulene og bland godt.
  6. 6Fordel et tynt lag av fyllet langs midten av hver storfeskive og rull tett sammen.
  7. 7Fest de rullede kjøttstykkene med enkle tannpirkere.
  8. 8Varm opp en stor non-stick stekepanne på middels høy varme.
  9. 9Tilsett olje i en varm panne sammen med hvitløk.
  10. 10Legg kjøttet i pannen og brun det på alle sider, ca. 6 minutter.
  11. 11Ta kjøttet ut av pannen.
  12. 12Tilsett smør i pannen.
  13. 13Legg sopp i det smeltede smøret.
  14. 14Stek soppen i 5 minutter.
  15. 15Tilsett mel i pannen og kok i 2 minutter.
  16. 16Visp inn vin i melet og soppen, og skrap opp stekesjyen fra bunnen av pannen.
  17. 17Reduser vinen i 1 minutt, og visp inn storfekraft og tomatpuré.
  18. 18Legg kjøttet tilbake i sausen og skru ned varmen til middels lav.
  19. 19Dekk delvis til pannen med et lokk som står på gløtt en tomme.
  20. 20La kjøttet småkoke i sausen i 10 til 15 minutter.
  21. 21Overfør storfekjøtt-rullene til et fat, fjern tannpirkerne.
  22. 22Hell pantesausen over storfekjøttet og server.