Frittelle di Castagne – Kastanjepannekaker

Frittelle di Castagne – Kastanjepannekaker

prøv denne enkle oppskriften på frittelle di castagne, deilige kastanjepannekaker perfekte for høstsesongen. lett å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. Ekstra jomfru olivenolje, til dypfritering
  • 2. 14 unser/400 g kastanjemel
  • 3. En klype salt
  • 4. 2 kopper/500 ml vann
  • 5. Melis (konfektørsukker), til å strø over

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp olivenoljen i en dyp, tykkbunnet stekepanne.
  2. 22. I en stor blandebolle, tilsett melet, saltet og vannet, og visp til en jevn og glatt røre.
  3. 33. Slipp store skjeer med røren ned i den varme oljen, noen av gangen. La dem steke, og snu dem etter behov, til de er gylne og sprø på begge sider.
  4. 44. Overfør fritterne til en tallerken dekket med kjøkkenpapir for å absorbere overflødig olje.
  5. 55. Anrett fritterne på et serveringsfat og dryss over melis.