
Frittelle di Castagne – Kastanjepannekaker
prøv denne enkle oppskriften på frittelle di castagne, deilige kastanjepannekaker perfekte for høstsesongen. lett å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- Ekstra jomfru olivenolje, til dypfritering
- 14 unser/400 g kastanjemel
- En klype salt
- 2 kopper/500 ml vann
- Melis (konfektørsukker), til å strø over
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olivenoljen i en dyp, tykkbunnet stekepanne.
- 2I en stor blandebolle, tilsett melet, saltet og vannet, og visp til en jevn og glatt røre.
- 3Slipp store skjeer med røren ned i den varme oljen, noen av gangen. La dem steke, og snu dem etter behov, til de er gylne og sprø på begge sider.
- 4Overfør fritterne til en tallerken dekket med kjøkkenpapir for å absorbere overflødig olje.
- 5Anrett fritterne på et serveringsfat og dryss over melis.