Hello Fresh Mobile Banner
Grillet pancetta-crostini med rødløkmarmelade

Grillet pancetta-crostini med rødløkmarmelade

Lær hvordan du lager deilige grillede pancetta crostini toppet med søt rødløkmarmelade. Perfekt for forretter eller tapas, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/2 pund pancetta, kuttet 1/8 tomme tykt av kjøttmannen (bør ligne på skiver)
  • Rødløkmarmelade
  • 2 mellomstore rødløk, hakket i 1/4-tommers terninger
  • 2 kopper Lambrusco-vin eller annet lett fruktig rødvin
  • 1 kopp appelsinjuice
  • 2 spiseskjeer sukker
  • 4 skiver bondebrød, 1 1/2 tommer tykke

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm grillen eller ovnens grillelement.
  2. 2For å lage rød løkmarmelade:
  3. 3Ha hakket rød løk, Lambrusco, appelsinjuice og sukker i en kjele, og sett den over middels høy varme. Kok opp, senk varmen til middels, og la det småkoke til det blir tykt som marmelade, ca. 30 minutter. Ta kjelen av varmen og la det avkjøle.
  4. 4Gir ca. 1 kopp.
  5. 5Legg pancettaskivene på grillen og stek til de er gylne og sprø, ca. 4–5 minutter på hver side, og legg dem deretter på et skjærebrett.
  6. 6Rist brødskivene til de er gylne, og legg dem på et serveringsfat.
  7. 7Smør 3 ss rød løkmarmelade på hver brødskive.
  8. 8Hakk den varme pancettan i 1/4-tommers terninger og fordel den på de fire brødskivene, og server umiddelbart.