
Arugula- og basilikumpesto med pinjekjerner, parmesan og ricotta
Lær hvordan du lager en frisk og smakfull arugula basil pesto med pinjekjerner, parmesan og ricotta. Perfekt som pålegg eller tilbehør til pasta.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/3 kopp pinjekjerner
- 1 1/2 kopper ruccola
- 1 1/2 kopper basilikum
- Kosher-salt
- 1/2 kopp revet parmesanost
- 1/2 kopp ekstra jomfru olivenolje
- 1/4 til 1/2 kopp ricottaost (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1Rist pinjekjernene i en tørr panne til de er lett brune; la dem avkjøle. Kjør dem i en matprosessor til de er finhakket.
- 2Tilsett ruccola, basilikum og 1/4 teskje salt, og kjør til det er finhakket.
- 3Tilsett parmesan og kjør til det er godt blandet.
- 4Hell sakte i olivenoljen, mens du kjører for å blande den inn. Overfør pestosausen til en bolle og rør inn ricottaen. Du får omtrent 1 kopp pesto; bruk omtrent 1/2 kopp til 450 gram pasta.
- 5Fotograf: Kana Okada