
Tunfisk, tomater og spaghetti
En enkel og smakfull oppskrift med tunfisk, friske tomater og spaghetti, perfekt for en rask middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 liten finhakket hvitløksfedd
- 2. 1/4 kopp olivenolje
- 3. 400–450 g hakkede plommetomater på boks (med juice)
- 4. 2 bokser tunfisk à 170 g, drenert
- 5. 340 g kokt spaghetti
- 6. 1/4 kopp hakket italiensk persille
- 7. Salt og nykvernet pepper
Fremgangsmåte
- 1Varm opp hvitløken i oljen til den er lett gyllen. Tilsett tomater og deres saft, og varm opp i 20 minutter på lav varme til tomatene er veldig møre og nesten smeltet. Smuldre tunfisk i mindre biter og tilsett i tomatsausen. La det småkoke bare for å varme opp tunfisken; du ønsker ikke å koke den. Overfør spagettien til en serveringsskål og bland inn tunfisk, tomater, persille, salt og pepper.