Hello Fresh Mobile Banner
Tunfisk, tomater og spaghetti

Tunfisk, tomater og spaghetti

En enkel og smakfull oppskrift med tunfisk, friske tomater og spaghetti, perfekt for en rask middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 liten finhakket hvitløksfedd
  • 2. 1/4 kopp olivenolje
  • 3. 400–450 g hakkede plommetomater på boks (med juice)
  • 4. 2 bokser tunfisk à 170 g, drenert
  • 5. 340 g kokt spaghetti
  • 6. 1/4 kopp hakket italiensk persille
  • 7. Salt og nykvernet pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp hvitløken i oljen til den er lett gyllen. Tilsett tomater og deres saft, og varm opp i 20 minutter på lav varme til tomatene er veldig møre og nesten smeltet. Smuldre tunfisk i mindre biter og tilsett i tomatsausen. La det småkoke bare for å varme opp tunfisken; du ønsker ikke å koke den. Overfør spagettien til en serveringsskål og bland inn tunfisk, tomater, persille, salt og pepper.