Tunfisk, tomater og spaghetti

Tunfisk, tomater og spaghetti

En enkel og smakfull oppskrift med tunfisk, friske tomater og spaghetti, perfekt for en rask middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 liten finhakket hvitløksfedd
  • 2. 1/4 kopp olivenolje
  • 3. 400–450 g hakkede plommetomater på boks (med juice)
  • 4. 2 bokser tunfisk à 170 g, drenert
  • 5. 340 g kokt spaghetti
  • 6. 1/4 kopp hakket italiensk persille
  • 7. Salt og nykvernet pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp hvitløken i oljen til den er lett gyllen. Tilsett tomater og deres saft, og varm opp i 20 minutter på lav varme til tomatene er veldig møre og nesten smeltet. Smuldre tunfisk i mindre biter og tilsett i tomatsausen. La det småkoke bare for å varme opp tunfisken; du ønsker ikke å koke den. Overfør spagettien til en serveringsskål og bland inn tunfisk, tomater, persille, salt og pepper.