
Soltørkede tomatkebab
oppskrift på deilige sundried tomato kebabs. enkel å lage, full av smak, perfekt som forrett eller lett måltid. prøve den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 24 oljebakte soltørkede tomathalvler, avrent, oljen reservert
- 2. 24 mellomstore basilikumblader
- 3. 24 små ferske mozzarellaostballer på vann, avrent
- 4. Salt og nykvernet svart pepper
- 5. Spesialutstyr: 12 (20 cm) trespyd
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Veksle mellom en halv soltørket tomat, et basilikumblad, en mozzarella-ball, et nytt basilikumblad, en ny halv soltørket tomat og en ny mozzarella-ball på hver pinne.
- 3Legg pinnene på et fat.
- 4Drypp den reserverte oljen fra soltørkede tomater over pinnene.
- 5Strø over salt og pepper, og server.