Hello Fresh Mobile Banner
Soltørkede tomatkebab

Soltørkede tomatkebab

oppskrift på deilige sundried tomato kebabs. enkel å lage, full av smak, perfekt som forrett eller lett måltid. prøve den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 24 oljebakte soltørkede tomathalvler, avrent, oljen reservert
  • 2. 24 mellomstore basilikumblader
  • 3. 24 små ferske mozzarellaostballer på vann, avrent
  • 4. Salt og nykvernet svart pepper
  • 5. Spesialutstyr: 12 (20 cm) trespyd

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Veksle mellom en halv soltørket tomat, et basilikumblad, en mozzarella-ball, et nytt basilikumblad, en ny halv soltørket tomat og en ny mozzarella-ball på hver pinne.
  3. 3Legg pinnene på et fat.
  4. 4Drypp den reserverte oljen fra soltørkede tomater over pinnene.
  5. 5Strø over salt og pepper, og server.