Frosne jordbær- og ostekakekroketter

Frosne jordbær- og ostekakekroketter

oppskrift på deilige frozen strawberry cheesecake croquettes, en forfriskende dessert perfekt for sommeren. lær hvordan du lager disse søte, fristende småkakene enkelt hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1 pund kremost, romtemperert
  • 1 sitron, revet skall og saft
  • 1 teskje ren vaniljeekstrakt
  • 2/3 kopp sukker
  • 1/4 kopp rømme
  • 1 spiseskje gelatinpulver
  • 2 spiseskjeer vann
  • 3/4 kopp pisket kremfløte
  • 12 jordbær, fjernet grøntblad
  • 1 kopp knuste vaniljekjeks eller grahamkjeksbiter
  • 1 kopp hakkede valnøtter

Fremgangsmåte

  1. 1Spesialutstyr: 2 tomme isbitformer, 24 miniature papirformer til servering eller tannpirkere.
  2. 2Pisk kremosten, sitronskall og -saft, vanilje og sukker sammen til en jevn blanding. Bland inn rømme.
  3. 3Dryss gelatin over vannet i en liten bolle og la det stå i 5 minutter. Varm opp i mikrobølgeovnen i 30 sekunder (eller i en kjele over middels varme) og rør til det er oppløst. Rør raskt inn i kremostblandingen. Vend inn den piskede kremen.
  4. 4Hell 1/2 tomme av fyllet i hver av de 24 isbitformene. Sett i fryseren i 15 minutter for å stivne.
  5. 5I mellomtiden deler du jordbærene i to. Plasser en jordbærhalvdel i hver form. Hell fyllet over bærene slik at det dekker, og fyll hver form til randen. Sett i fryseren i minst 3 til 4 timer. (Oppskriften kan forberedes opp til dette punktet, pakkes inn og oppbevares frossen i opptil 3 dager i forveien.)
  6. 6Bland knuste kjeks og valnøtter på en tallerken. Når de skal serveres, løs opp croquettene og rull dem i kjekssmulene. Plasser dem i små papirformer med frynser eller stikk hver enkelt med en tannpirker, og server.