
Nicoise på rull
oppskrift på nicoise on a roll, en frisk og smakfull forrett som er perfekt for sommeren. enkel å lage og flott å servere.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1. 1 boks (170 g) hvit tunfisk i biter, avrent
- 2. 2 hardkokte egg, delt i to
- 3. 1 ss kapers
- 4. 10 nicoise-oliven, uten stein
- 5. 3 ss majones
- 6. 1 ts finhakkede urter
- 7. Salt og nykvernet svart pepper
- 8. 2 potetbrød
- 9. 2 blader Bibb-salat
- 10. 6 skiver Roma-tomat
- 11. 1/4 rød løk, tynne skiver i ringer
Fremgangsmåte
- 11. Bland alle nicoise-ingredienser i en middels stor bolle. Bland godt.
- 22. Til smørbrødet: Åpne potetbrødene og legg ett salatblad på den nederste halvdelen av hvert brød. Fordel nicoise-blandingen mellom de to brødene. Topp hver med 3 skiver tomat og rødløkkringer.