Hello Fresh Mobile Banner
Sunnys krydrede Seattle Hoagie

Sunnys krydrede Seattle Hoagie

oppskriften på sunnys spicy seattle hoagie er perfekt for en rask og smakfull lunsj eller middag. lær hvordan du lager denne spennende hoagien hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 8 unser kremost med pisket krem
  • 1 spiseskje adobosaus fra hermetiske chipotle-pepper i adobo
  • 1 søt løk, delt i to og skåret i skiver (på størrelse og form som en spådom i en spådomskopp)
  • Olivenolje, til å dryppe over
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 4 polske pølser i skinn (kielbasa), delt på langs
  • 4 hoagieboller, delt
  • Gul sennep, til topping

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2I en middels stor bolle, vend sammen kremost og adobosaus til blandingen har en jevn farge. Overfør til en lufttett plastpose og oppbevar i kjøleskapet til den skal brukes.
  3. 3Varm opp en grillpanne til middels høy varme. Tilsett løk, drypp over olivenolje og krydre med salt og noen kverner svart pepper. Stek, vend jevnlig, til løkskivene er møre og har gylden kant, ca. 15 til 20 minutter. Legg pølsene på grillen med snittflaten ned, og grill, snu én gang, til de er gjennomstekte og har fått litt brent preg, ca. 8 til 10 minutter.
  4. 4For å montere hoagiene, legg en delt pølse i bunnen av hver bolle. Ta kremostblandingen ut av kjøleskapet og lag et lite hull i hjørnet av posen. Klem ut blandingen i jevne mengder nedover midten av hver pølse. Topp med den grillede løken, en skvett med sennep og bolletoppene.