
LowCountry Boil
oppskrift på lowcountry boil, en klassisk sjømatrett med kraftig smak og enkel tilberedning. perfekt for sommermåltidet eller helgekosen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp konsentrert Louisiana-stil reke- og krabbekrydder (for eksempel Zatarain's)
- 2. 1,8 kg mellomstore røde poteter
- 3. 2 til 3 mellomstore søt løk, for eksempel Vidalia, skrelt og delt i fire hvis stor
- 4. 1,1 kg saltede, røkte pølsebrikker av svinekjøtt, kuttet i 7,5 cm biter
- 5. 8 maiskolber, delt i to
- 6. 1,8 kg mellomstore reker
Fremgangsmåte
- 11. Fyll en 7-liters stor kjele halvfull med vann (eller bruk to store kjeler og del opp ingrediensene mellom dem). Tilsett krydderet og kok opp. Legg hele potetene i kjelen. La vannet koke opp igjen og kok i 5 minutter. Tilsett løk og pølse. La vannet koke opp igjen og kok i 15 minutter. Tilsett maisen, la vannet koke opp igjen og kok i 10 minutter, eller til potetene er ferdige.
- 22. Tilsett reken, la vannet koke opp igjen og kok til rekene blir rosa, ca. 3 minutter. Sil av vannet gjennom en sil; kast væsken. Server på avispapir eller på et fat.
- 33. Fotografert av Anna Williams