Pasta-frittata

Pasta-frittata

Lær hvordan du lager en deilig pasta frittata med en enkel oppskrift. Perfekt for en rask lunsj eller middag. Enkel å lage og smakfull!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 3/4 kopp hakket løk
  • 2. 2 hvitløksfedd, finhakket
  • 3. 3/4 kopp julienne-skåret rød paprika
  • 4. 1 1/2 kopper skivede sopp
  • 5. 1 1/2 kopper julienne-skåret zucchini
  • 6. 1 teskje tørket oregano
  • 7. 10 egg
  • 8. 1 1/4 kopp hel melk
  • 9. 1 1/2 kopp revet sterk cheddarost
  • 10. 1/2 kopp revet Parmesanost
  • 11. 1 1/2 teskjeer salt
  • 12. 1 teskje pepper
  • 13. 1 pund kremost
  • 14. 3 kopper kokt spaghetti
  • 15. Lett stekt fersk tomatsaus, valgfritt

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit.
  2. 22. Smør en rund kakeform på 10 tommer lett med olje. Klipp et stykke bakepapir i samme størrelse, legg det i formen, og pensle igjen med olje. Sett til side.
  3. 33. Sauter løk og hvitløk i olivenolje til de er myke, tilsett deretter pepper, sopp og zucchini, og fortsett å koke til alt er mykt. Sil av væsken og tilsett oregano, salt og pepper. La det avkjøle.
  4. 44. I en stor bakebolle, pisk egg, melk, cheddar, Parmesan, salt og pepper på lav hastighet. Når det er godt blandet, tilsett kremost i små biter (trekk av små biter med hånden).
  5. 55. Legg kokt spaghetti i formen. Gjør det samme med grønnsakene. Hell i eggeblandingen og bland med hendene slik at alle komponentene er jevnt fordelt i formen. Trykk ned slik at mesteparten av det tørre er dekket av væsken.
  6. 66. Stek i 30 til 40 minutter, til den er fast å ta på og lett brunet. Den vil puffe opp og synke litt når den er avkjølt. Server umiddelbart. Kan serveres på en seng av lett sauterte, ferske tomatsaus, hvis ønskelig.