
Pasta-frittata
Lær hvordan du lager en deilig pasta frittata med en enkel oppskrift. Perfekt for en rask lunsj eller middag. Enkel å lage og smakfull!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit.
- 22. Smør en rund kakeform på 10 tommer lett med olje. Klipp et stykke bakepapir i samme størrelse, legg det i formen, og pensle igjen med olje. Sett til side.
- 33. Sauter løk og hvitløk i olivenolje til de er myke, tilsett deretter pepper, sopp og zucchini, og fortsett å koke til alt er mykt. Sil av væsken og tilsett oregano, salt og pepper. La det avkjøle.
- 44. I en stor bakebolle, pisk egg, melk, cheddar, Parmesan, salt og pepper på lav hastighet. Når det er godt blandet, tilsett kremost i små biter (trekk av små biter med hånden).
- 55. Legg kokt spaghetti i formen. Gjør det samme med grønnsakene. Hell i eggeblandingen og bland med hendene slik at alle komponentene er jevnt fordelt i formen. Trykk ned slik at mesteparten av det tørre er dekket av væsken.
- 66. Stek i 30 til 40 minutter, til den er fast å ta på og lett brunet. Den vil puffe opp og synke litt når den er avkjølt. Server umiddelbart. Kan serveres på en seng av lett sauterte, ferske tomatsaus, hvis ønskelig.