Hello Fresh Mobile Banner
Ristet butternutgresskrem med salvie

Ristet butternutgresskrem med salvie

oppskrift på en kremet og smakfull spread laget av bakt butternut squash og salvie, perfekt som forrett eller tilbehør

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 3 friske salvieblader
  • 2. 3 spiseskjeer olivenolje
  • 3. 1 middels stor smørnut squash, skrelt, uten frø og kuttet i 2,5 cm biter (570 g; omtrent 5 kopper)
  • 4. 1 teskje kosher-salt
  • 5. 1/8 teskje nykvernet svart pepper
  • 6. 2 unser kremost, myknet (1/4 kopp)
  • 7. 3 spiseskjeer revet Parmesanost
  • 8. 2 teskjeer hakket frisk salvie
  • 9. Keebler® Town House® Flatbread Crisps - Ristet hvitløk-kjeks

Fremgangsmåte

  1. 11. Tørk salvieblader med papirhåndklær. Varm opp olivenolje i en liten stekepanne over middels høy varme. Tilsett 3 salvieblader. Kok i 30 til 40 sekunder, eller til de er sprø. Fjern med hullsleiv og sett oljen til side i pannen. La bladene renne av på papirhåndklær.
  2. 22. Bland sammen squash, 2 spiseskjeer av den reserverte oljen, salt og pepper i en middels stor bolle. Fordel i ett lag på et bakepapirkledd stekebrett på 15 x 10 x 1 tommer. Stek ved 200°C (400°F) i 25 til 30 minutter, eller til de er møre og gyldne. La avkjøle litt.
  3. 33. Bland squash, kremost, parmesanost og 2 teskjeer hakket salvie i en food processor. Kjør til det er jevnt. Overfør til en grunne serveringsskål på 2 til 3 kopper. Drypp over den resterende oljen. Pynt med salviebladene. Server med KEEBLER TOWN HOUSE Flatbread Crisps – Ristet hvitløkskjeks.