
Ristet butternutgresskrem med salvie
oppskrift på en kremet og smakfull spread laget av bakt butternut squash og salvie, perfekt som forrett eller tilbehør
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 3 friske salvieblader
- 2. 3 spiseskjeer olivenolje
- 3. 1 middels stor smørnut squash, skrelt, uten frø og kuttet i 2,5 cm biter (570 g; omtrent 5 kopper)
- 4. 1 teskje kosher-salt
- 5. 1/8 teskje nykvernet svart pepper
- 6. 2 unser kremost, myknet (1/4 kopp)
- 7. 3 spiseskjeer revet Parmesanost
- 8. 2 teskjeer hakket frisk salvie
- 9. Keebler® Town House® Flatbread Crisps - Ristet hvitløk-kjeks
Fremgangsmåte
- 11. Tørk salvieblader med papirhåndklær. Varm opp olivenolje i en liten stekepanne over middels høy varme. Tilsett 3 salvieblader. Kok i 30 til 40 sekunder, eller til de er sprø. Fjern med hullsleiv og sett oljen til side i pannen. La bladene renne av på papirhåndklær.
- 22. Bland sammen squash, 2 spiseskjeer av den reserverte oljen, salt og pepper i en middels stor bolle. Fordel i ett lag på et bakepapirkledd stekebrett på 15 x 10 x 1 tommer. Stek ved 200°C (400°F) i 25 til 30 minutter, eller til de er møre og gyldne. La avkjøle litt.
- 33. Bland squash, kremost, parmesanost og 2 teskjeer hakket salvie i en food processor. Kjør til det er jevnt. Overfør til en grunne serveringsskål på 2 til 3 kopper. Drypp over den resterende oljen. Pynt med salviebladene. Server med KEEBLER TOWN HOUSE Flatbread Crisps – Ristet hvitløkskjeks.