Hello Fresh Mobile Banner
Eggerøre-sandwich med avocado og vannkresse

Eggerøre-sandwich med avocado og vannkresse

Lær hvordan du lager en frisk og smakfull eggsalat sandwich med avocado og vannkresse. Perfekt til lunsj eller lett måltid i sommermånedene.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1. 6 egg
  • 2. 1/4 kopp majones, pluss ekstra, hvis du ønsker det, til å smøre
  • 3. 1 teskje Dijon-sennep
  • 4. 1/2 sitron, presset
  • 5. Salt og nykvernet svart pepper
  • 6. 8 skiver fullkornsbrød, ristet
  • 7. 1 avokado, delt i to, skrelt, fjernet stein og skåret i lange skiver
  • 8. 1/2 bunt vannløk, stilkene trimmet

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok eggene i 10 minutter i en kjele med småkokende vann som dekker. Sil av vannet, avkjøl under kaldt rennende vann, og skrell eggene. Mos eggene grovt i en bolle sammen med majones, sennep og sitronjuice. Krydre med salt og pepper.
  2. 22. Smør 4 skiver brød med majones, hvis du ønsker det. Fordel omtrent en fjerdedel av avokadoskivene på hver skive. Fordel deretter en fjerdedel av eggerøren på hver, og pynt med vannkress. Legg en skive til på toppen av hver, og server.