
Grillet flatbrød med ricottaost, ferske tomater, oregano og ovnsbakt hvitløksolje
Lær å lage smakfullt grillet flatbrød med ricotta, ferske tomater, oregano og roastert hvitløk olje. En enkel og deilig forrett eller lett måltid for sommeren.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 oppskrift flatbrød
- 1 8-unse beholder ricottaost, avrent
- 3 plommetomater, hakket
- 2 ss basilikum chiffonade
- Revet parmesan
- 1/2 kopp olivenolje
- 6 fedd hvitløk, ristet
Fremgangsmåte
- 1Legg olje og hvitløk i en blender og kjør til det er glatt. Sil av og sett til side. Kjevl ut deigen, pensle rikelig med olivenolje og legg den på grillen. Grill på den ene siden til den er gyllenbrun. Snu den og smør på ricotta, tomater og basilikum. Ta av og topp med shavet parmesan, og drypp over hvitløksolje.