Hello Fresh Mobile Banner
Ung jackfruitsalat med tofu Goi Mit Dau Hu

Ung jackfruitsalat med tofu Goi Mit Dau Hu

Lær hvordan du lager en frisk og smakfull ung jackfruit salat med tofu goi mit dau hu. En enkel oppskrift perfekt for sommermåltider eller som forrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • Dressing
  • 2 ss sukker
  • 4 ss limesaft
  • 1/2 ts sesamolje
  • 2 ss lys soyasaus
  • 1 hvitløksfedd, finhakket
  • 1 chili, finhakket
  • 5 1/4 unser hermetisk unge jackfruit, skylt i kaldt vann og skåret i små biter
  • 3 1/2 unser fast tofu, stekt og tynne skiver
  • Liten håndfull bønnespirer
  • Liten håndfull vannløk
  • 5 mynteblader, skåret
  • 5 perilla-blader, skåret
  • 5 vietnamesiske mynteblader
  • 1 ts stekte røde asiatiske sjalottløk
  • 1 ts knuste ristede peanøtter
  • 1/2 ts ristet sesamfrø
  • 1 chili, skåret i skiver, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1For å lage dressingen, bland sammen sukker, limesaft og soyasaus, og rør til sukkeret er oppløst. Tilsett sesamolje, hvitløk og chili, rør om, og sett til side.
  2. 2I en stor blandingsbolle, vend inn jackfrukt, tofu, bønnespirer, vannkress, mynte, perilla, vietnamesisk mynte, stekte shallots, ristede peanøtter, sesamfrø, og tilsett 3 spiseskjeer av salatdressingen. Vend salaten godt slik at alle smaker blander seg.
  3. 3Overfør salaten til en serveringsskål og pynt med skivet chili.