Røkelaks-wrap

Røkelaks-wrap

Lær hvordan du lager en deilig røkelaks-wrap med friske ingredienser. Perfekt for lunsj eller lett middag, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 2
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 pakke kremost, myknet ved romtemperatur
  • 2. 1 kopp hakkede friske urter: gressløk, dill og vårløk
  • 3. 1 middels lang agurk
  • 4. 1/2 pund røkelaks, skivet tynt
  • 5. 1 pakke mel tortillas

Fremgangsmåte

  1. 1I en liten bolle blander du kremost med hakkede urter og setter til side. Skjær agurk i veldig tynne skiver på langs med en mandolin eller en veldig skarp kniv. Smør 3/4 av en tortilla med et lag av kremostblandingen (på denne måten vil ikke fyllet renne ut når du ruller den). Med den ubeskyttede delen øverst, legger du et lag med agurkskiver vertikalt fra bunnen av tortillaen, og deretter et lag med lakse skiver horisontalt. Rull tett sammen. (Bruk en sushimatte hvis du har en.) La den hvile i kjøleskapet, med skjøten ned, dekket med et lett fuktig kjøkkenpapir og plastfolie. Når den skal serveres, skjær den i skrå skiver på ca. 3,8 cm (1 1/2 tomme), og kast de ujevne endene. Anrett på et serveringsfat.