Hello Fresh Mobile Banner
Eplepai-eggroll

Eplepai-eggroll

lær hvordan du lager deilige apple pie egg rolls med denne enkle oppskriften. perfekt som dessert eller søt snacks, klar på kort tid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 8 spiseskjeer (1 stang) usaltet smør
  • 3 Granny Smith- epler, skrellet, kjernet og skåret i 1/4-tommers biter
  • 1/2 vaniljestang, delt og frøene skrapet ut
  • 1/2 kopp sukker
  • 1/2 teskje malt kanel
  • En klype salt
  • 2 spiseskjeer hvetemel
  • 2 spiseskjeer sitronsaft (omtrent halve en sitron)
  • Åtte 15 cm kvadratiske eggrull-omslag
  • 2 egg, pisket
  • Peanørolje til steking
  • Melis, til å drysse over

Fremgangsmåte

  1. 1Til fyllet: Smelt smøret i en stor stekepanne over middels høy varme. Tilsett eplene og vaniljebønnen, og la det surre i omtrent 2 minutter. Tilsett sukker, kanel og salt i pannen, og kok til eplene begynner å bli lett karamellgule og gyldne, men ikke faller fra hverandre, i 6 til 8 minutter. Eplene skal fortsatt ha litt motstand. Tilsett melet og kok i ytterligere 3 til 5 minutter for å fjerne den rå smaken av melet. Rør inn sitronsaften. Fordel fyllet jevnt utover på et bakepapirkledd stekebrett og sett i kjøleskapet til det er kaldt.
  2. 2Til eggrullene: Legg en eggrull-omslag i diamantform på et skjærebrett foran deg. Pensle kantene med sammenvispet egg. Skje 2 til 3 spiseskjeer med fyllet i midten av omslaget. Pass på å la omtrent 1 tomme avstand mellom fyllet og kantene på omslaget. Brett den enden av omslaget som er nærmest deg over fyllet, deretter brett sidene inn. Rull til slutt omslaget til en stram sylinder, og tuck og stram underveis.
  3. 3Gjenta med de resterende omslagene til alt fyllet er brukt opp. Husk å dekke de ubrukte omslagene, samt de ferdige eggrullene, med et kjøkkenhåndkle for å forhindre at de tørker ut.
  4. 4Tilsett 10 til 13 centimeter olje i en tykkbunnet gryte eller en nederlandsk ovn, og varm opp til 180 grader Celsius.
  5. 5Friter eggrullene i porsjoner på 4 til de er gyldne og sprø, i 8 til 10 minutter. Overfør til et stekebrett dekket med kjøkkenpapir.
  6. 6Server med et dryss av melis.