Kikertpoppere

Kikertpoppere

oppskrift på deilige chickpea poppers som er perfekte som snacks eller forrett. enkel å lage og full av smak. prøv dem i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. Non-stick koke-spray
  • 2. 2 bokser (15 unser hver) kikerter, skylt og drenert
  • 3. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 4. 1 ½ teskje kosher- eller grovt salt, eller mer etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Lett spray en stekeplate med non-stick bakepulverspray.
  2. 22. Tørk kikerter med et rent kjøkkenhåndkle eller noen papirhåndklær. Vend kikerter på stekeplaten med olivenolje og salt.
  3. 33. Stek kikerter til de har blitt gyldne og krymper litt, ca. 35 til 40 minutter. De vil bli litt fastere og sprø når de avkjøles, så ikke overstek dem, ellers blir de for harde og seige. Smak til med salt, og tilsett mer etter behov. Server de varme eller romtempererte.
  4. 4Fotograf: Todd Coleman / The Mom 100 Kokebok