
Tournedos Rossini-stil med glasert grønnsaksbouquetière-saus Perigueux-stil
oppskrift på tournedos rossini-style med glasert grønnsaksbouquetiere saus périgueux-style. en elegant hovedrett perfekt for festlige anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: avansert
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp en middels stor stekepanne med solsikkeolje på middels høy varme. Krydre filetene med salt og pepper. Stek filetene til de er gyldne på hver side, til ønsket stekegrad. La dem renne av på en tallerken med kjøkkenpapir.
- 22. Varm opp en liten non-stick panne eller stekepanne på høy varme. Krydre andefilet-skivene med salt og pepper. Når pannen er veldig varm, legg i skivene av andefilet og stek raskt i ca. 1 minutt på hver side. La dem renne av på en tallerken med kjøkkenpapir.
- 33. For å servere, plasser en bukett med grønnsaker midt på hver tallerken. Legg en filet oppå grønnsakene. På toppen av fileten legger du en skive foie gras. Over foie gras legger du skiver av svart trøffel. Hell sausen forsiktig rundt grønnsakene.
- 44. Grønnsaksbukett:
- 55. Legg gulrøttene i en stekepanne og nepe i en annen. Tilsett vann opp til toppen av gulrøttene, og ha i 2 ss sukker og 1 ss smør. Krydre med salt og pepper, og kok opp på middels høy varme til væsken er helt fordampet og grønnsakene er møre. I den andre pannen, tilsett vann opp til toppen av nepe, og ha i 2 ss sukker og 1 ss smør. Krydre med salt og pepper, og kok opp til væsken er helt fordampet og grønnsakene er møre. Ta ut grønnsakene, og fortsett å koke til resten av sukkeret og smøret blir til en lys karamell. Når karamellen har riktig farge (lys brun), legger du gulrøttene og nepen tilbake i pannen til hver grønnsak får en lys brun farge og glans. Krydre gulrøttene og nepen individuelt. Fordel 2 ss hakket persille i hver panne. Ta av varmen og sett til side.
- 66. For å koke grønne bønner, kok opp en liten kjele med vann. Tilsett en stor håndfull havsalt. Når vannet koker,