
Grillede nye poteter og squash med radicchio, geitost og lagret sherry-vinaigrette
Oppdag en smakfull oppskrift på grillede nye poteter og squash med radicchio, geitost og en delikat sherryvinaigrette. Perfekt for sommermåltidet!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 2 pund små, røde, nye poteter, forkokt til de er myke
- 2 mellomstore zucchini, vasket
- Rapsolje
- Salt og nykvernet svart pepper
- Salt og nykvernet svart pepper
- 1 stor hode radicchio, delt i fire
- 1/2 kopp lagret sherryeddik
- 1 liten sjalottløk, finhakket
- 1 spiseskje Dijon-sennep
- 2 teskjeer honning
- 3/4 kopp extra virgin olivenolje
- 115 gram geitost, smuldret
- Hakket gressløk
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Varm opp grillen til høy varme.
- 3Skjær potetene i to og squashen i 1/4-tommers tykke skiver; pensle begge sider med olje og krydre med salt og pepper etter smak.
- 4Grill potetene og squashen til de er gyldne på begge sider og akkurat gjennomkokte, ca. 3 til 4 minutter per side.
- 5Pensle radicchioen med olje, legg den på grillen og grill til den er lett forkullet.
- 6Mens potetene, squashen og radicchioen grilles, visp sammen eddik, sjalottløk, sennep og honning i en middels bolle til det er godt blandet.
- 7Rør sakte inn olivenoljen til dressingen er emulsifisert, og smak til med salt og pepper.
- 8Ha potetene, squashen og radicchioen i en bolle og vend forsiktig inn 1 kopp av vinaigretten.
- 9Krydre med salt og pepper etter smak.
- 10Hell potet- og squashblandingen over på et serveringsfat og topp med geitost.
- 11Drypp over mer av dressingen og strø over hakket gressløk.