Hello Fresh Mobile Banner
Grillede nye poteter og squash med radicchio, geitost og lagret sherry-vinaigrette

Grillede nye poteter og squash med radicchio, geitost og lagret sherry-vinaigrette

Oppdag en smakfull oppskrift på grillede nye poteter og squash med radicchio, geitost og en delikat sherryvinaigrette. Perfekt for sommermåltidet!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 pund små, røde, nye poteter, forkokt til de er myke
  • 2 mellomstore zucchini, vasket
  • Rapsolje
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 1 stor hode radicchio, delt i fire
  • 1/2 kopp lagret sherryeddik
  • 1 liten sjalottløk, finhakket
  • 1 spiseskje Dijon-sennep
  • 2 teskjeer honning
  • 3/4 kopp extra virgin olivenolje
  • 115 gram geitost, smuldret
  • Hakket gressløk

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Varm opp grillen til høy varme.
  3. 3Skjær potetene i to og squashen i 1/4-tommers tykke skiver; pensle begge sider med olje og krydre med salt og pepper etter smak.
  4. 4Grill potetene og squashen til de er gyldne på begge sider og akkurat gjennomkokte, ca. 3 til 4 minutter per side.
  5. 5Pensle radicchioen med olje, legg den på grillen og grill til den er lett forkullet.
  6. 6Mens potetene, squashen og radicchioen grilles, visp sammen eddik, sjalottløk, sennep og honning i en middels bolle til det er godt blandet.
  7. 7Rør sakte inn olivenoljen til dressingen er emulsifisert, og smak til med salt og pepper.
  8. 8Ha potetene, squashen og radicchioen i en bolle og vend forsiktig inn 1 kopp av vinaigretten.
  9. 9Krydre med salt og pepper etter smak.
  10. 10Hell potet- og squashblandingen over på et serveringsfat og topp med geitost.
  11. 11Drypp over mer av dressingen og strø over hakket gressløk.