
Ostefylt bakverk
Lær hvordan du lager cheese pastry, en deilig og enkel bakverk perfekt som forrett eller snacks. En smakfull oppskrift for alle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 3 unser kremost, romtemperert
- 2. 1/2 kopp (1 stang) usaltet smør, romtemperert
- 3. 1/4 teskje salt
- 4. 1/4 kopp ferskrevet Parmesanost
- 5. 1 1/2 kopper hvetemel
Fremgangsmåte
- 1Bland kremost, smør og salt i en stor bolle eller i en food processor utstyrt med metallblad. Bland eller kjør til det er glatt. Tilsett Parmesanost og mel, og bland godt sammen. Samle deigen til en ball, trykk den flatt til en skive og pakk den inn i plastfolie. La den hvile i kjøleskapet i 30 minutter før utbaking.