
Brasede sennepsblader
Lær hvordan du lager deilige og sunne braised mustard greens. En enkel oppskrift perfekt for en næringsrik middag eller som tilbehør.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 skiver bacon, hakket
- 3 bunteter sennepsgrønt, trimmet og hakket
- 2 spiseskjeer hvit eddik
- 2 teskjeer sukker
- Grovt salt
- 2 kopper kyllingkraft
Fremgangsmåte
- 1I en stor stekepanne over middels høy varme bruner du bacon og lar fettet renne av. Tilsett hakkede grønnsaker i porsjoner og vend dem til de faller sammen, deretter tilsetter du mer grønnsaker. Når alle grønnsakene er i pannen, tilsetter du eddik og lar det koke i ett minutt. Krydre grønnsakene med sukker og salt. Hell kyllingkraft i pannen og dekk til. Skru ned varmen til middels lav og la grønnsakene småkoke i 15 til 20 minutter før servering.