Brasede sennepsblader

Brasede sennepsblader

Lær hvordan du lager deilige og sunne braised mustard greens. En enkel oppskrift perfekt for en næringsrik middag eller som tilbehør.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 skiver bacon, hakket
  • 3 bunteter sennepsgrønt, trimmet og hakket
  • 2 spiseskjeer hvit eddik
  • 2 teskjeer sukker
  • Grovt salt
  • 2 kopper kyllingkraft

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor stekepanne over middels høy varme bruner du bacon og lar fettet renne av. Tilsett hakkede grønnsaker i porsjoner og vend dem til de faller sammen, deretter tilsetter du mer grønnsaker. Når alle grønnsakene er i pannen, tilsetter du eddik og lar det koke i ett minutt. Krydre grønnsakene med sukker og salt. Hell kyllingkraft i pannen og dekk til. Skru ned varmen til middels lav og la grønnsakene småkoke i 15 til 20 minutter før servering.