Hello Fresh Mobile Banner
Brasede sennepsblader

Brasede sennepsblader

Lær hvordan du lager deilige og sunne braised mustard greens. En enkel oppskrift perfekt for en næringsrik middag eller som tilbehør.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 skiver bacon, hakket
  • 3 bunteter sennepsgrønt, trimmet og hakket
  • 2 spiseskjeer hvit eddik
  • 2 teskjeer sukker
  • Grovt salt
  • 2 kopper kyllingkraft

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor stekepanne over middels høy varme bruner du bacon og lar fettet renne av. Tilsett hakkede grønnsaker i porsjoner og vend dem til de faller sammen, deretter tilsetter du mer grønnsaker. Når alle grønnsakene er i pannen, tilsetter du eddik og lar det koke i ett minutt. Krydre grønnsakene med sukker og salt. Hell kyllingkraft i pannen og dekk til. Skru ned varmen til middels lav og la grønnsakene småkoke i 15 til 20 minutter før servering.