
pølse- og ostecroissant-sandwich
en enkel oppskrift på saftig croissant sandwich med pølser og ost, perfekt til frokost eller lunsj
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1 pakke ferdigkokte pølseburgerer
- 1 (8 unser) boks med crescent-ruller
- 2 spiseskjeer smør
- 2 spiseskjeer majones
- 1 dash hot sauce
- Sitronjuice
- 4 skiver amerikansk ost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius.
- 2Varm opp de forhåndskokte pølsebrødene i ovnen i 15 til 18 minutter.
- 3Mens pølsebrødene varmes, forbered brødene. Rull ut crescent-deigen fra boksen. Legg merke til at det er fire rektangulære stykker. Skil dem fra hverandre. Plasser ett rektangel med den lange siden nærmest deg. Skil ut trekantene og klem sammen de to kortere sidene slik at du får én stor trekant. Rull løs opp trekanten løst, start fra den lengste siden. Ta endene rundt og overlapp dem for å danne en sirkel. Klem endene sammen og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett. Gjenta med de resterende tre stykkene. Pensle brødene med smør og stek i 11 til 13 minutter.
- 4Mens brødene stekes, bland sammen majones, hot sauce og sitronsaft etter smak.
- 5Skjær de stekte brødene horisontalt. Del brødet og legg pølsepattyen på den nederste halvdelen. Tilsett en klatt majones, en skive ost, og legg den øverste delen av brødet på. Varm opp smørbrødet i mikroen i 20 til 30 sekunder, eller til osten begynner å smelte.