Hello Fresh Mobile Banner
Grillede spareribs

Grillede spareribs

lær hvordan du lager perfekte barbecued ribs med vår enkle oppskrift. ideell for sommergrilling og sosiale anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 200 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 10 pund røkt skinkehalser
  • 5 pund ferske skinkehalser
  • 2 små stykker storfekoteletter
  • 1 stykke svinekjøtt med spareribs
  • 1 til 2 stykker babyback ribs
  • 2 gallon med varm skinkehalssbuljong
  • 2 store løk, skrellet og delt i fire
  • 2 ristede kanelstenger
  • 4 hvitløksfedd delt i to
  • 4 serranoserpere, delt
  • 1 jalapeñopeber, delt
  • Salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Plasser ham hocks i en stor nok kjele som rommer dem, og la det være 10 cm med plass øverst i kjelen. Dekk med kaldt vann. Kok opp og la det småkoke på middels varme. Skum av all skum som dannes på toppen. Reduser varmen til lav og la det småkoke, og skum av av og til, i 8 til 10 timer. Sil kraften forsiktig, ettersom kjøttet på hockene vil falle av benet. Sett til side kjøttet fra hockene til andre bruk.
  2. 2Bruk en skrellekniv til å fjerne den sølvaktige hinnen på innsiden av ribbeina. Kok opp hamhockkraften, grønnsakene og kanelstengene på middels lav varme. Tilsett storfe- og svineribbe og la det småkoke i 20 minutter. Tilsett spareribs og baby back ribs, og la det småkoke i ytterligere 45 minutter til 1 time, eller til ribbeina er veldig møre. Ta forsiktig ribbeina opp av kraften og krydre dem på begge sider med salt og pepper mens de er varme. Spar kraften til å redusere til barbecuesaus til andre formål. Når ribbeina har blitt romtempererte, pensle dem med din favorittbarbecuesaus. Oppbevar i kjøleskapet til det er tid for grilling. Forvarm ovnen til 200 grader eller tenn opp kullgrillen. Stek ribbeina, og pensle dem av og til, til kjøttet er varmt og faller av benet.