
Picadillo
Lær hvordan du lager en klassisk picadillo med denne enkle oppskriften. Perfekt for hverdagsmiddagen eller helgen. En smakfull og lettrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 medium løk, hakket
- 1 fedd hvitløk, hakket
- 1 medium grønn paprika, hakket
- 1 spiseskje olivenolje
- 450 gram kjøttdeig av storfe
- 1/4 kopp fylt pimento-oliven, hakket
- Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- Knuste rød pepperflak
- 1 (225 gram) boks tomatsaus
- Ris og bønner, eller tortillalefser, til servering
Fremgangsmåte
- 1I en stor stekepanne over middels varme, surre løk, hvitløk og pepper i olivenolje til det er mykt, ca. 5 minutter, under omrøring av og til. Tilsett kjøttdeig av storfe og oliven, og fortsett å røre for å bryte opp og brune kjøttet. Krydre med salt, pepper og rød pepperflak. Når storfe har fått fin farge, tilsett tomatsaus gradvis under omrøring. Kok 1 til 2 minutter til for å blande sausen godt inn.
- 2Server med ris og bønner eller tortillalefser.
- 3Kok's notat: For et litt sunnere alternativ kan du bruke kalkun- eller soyaburgere i stedet for storfekjøtt.