Hello Fresh Mobile Banner
Picadillo

Picadillo

Lær hvordan du lager en klassisk picadillo med denne enkle oppskriften. Perfekt for hverdagsmiddagen eller helgen. En smakfull og lettrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 medium løk, hakket
  • 1 fedd hvitløk, hakket
  • 1 medium grønn paprika, hakket
  • 1 spiseskje olivenolje
  • 450 gram kjøttdeig av storfe
  • 1/4 kopp fylt pimento-oliven, hakket
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • Knuste rød pepperflak
  • 1 (225 gram) boks tomatsaus
  • Ris og bønner, eller tortillalefser, til servering

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor stekepanne over middels varme, surre løk, hvitløk og pepper i olivenolje til det er mykt, ca. 5 minutter, under omrøring av og til. Tilsett kjøttdeig av storfe og oliven, og fortsett å røre for å bryte opp og brune kjøttet. Krydre med salt, pepper og rød pepperflak. Når storfe har fått fin farge, tilsett tomatsaus gradvis under omrøring. Kok 1 til 2 minutter til for å blande sausen godt inn.
  2. 2Server med ris og bønner eller tortillalefser.
  3. 3Kok's notat: For et litt sunnere alternativ kan du bruke kalkun- eller soyaburgere i stedet for storfekjøtt.