
Poisson Cru med kokosmelk og lime
Lær å lage poisson cru med kokosmelk og lime, en frisk og smakfull rett perfekt for sommeren. En enkel oppskrift med tropiske smaker.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 pund fersk gulfinne-tuna, skåret i omtrent 1/2-tommers terninger
- 3 spiseskjeer limesaft
- Havsalt
- 1 kopp fersk kokosmelk
- 1/4 kopp skrelte og 2-tommers terninger av gulrøtter
- 1/4 kopp skrelte, frøete og 2-tommers terninger av agurk
- 2 tomater skrelte, frøete og skåret i 2-tommers terninger, eller cherrytomater delt i to
- Nykvernet pepper
- 1 spiseskje finhakket vårløk
Fremgangsmåte
- 1I en bolle, bland tunfisk, sitronsaft og litt salt, og la det marinere i 5 minutter. Sil av sitronsaften, og tilsett kokosmelk, gulrøtter, agurk og tomater i bollen. Bland godt, og smak til med salt og pepper. Server i en bolle (eller i en halvt kokosnøttskall hvis mulig), og dryss over finhakkede vårløk.