
Sepia Amb Trempo blekksprut med sommersalat
Oppdag en smakfull oppskrift på sepia amb trempo squid servert med frisk sommer salat. Perfekt for varme dager og sjømatelskere!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 1/2 pund blekksprut, renset og skåret i ringer
- Generøse 1 pund tomater, skåret i biter
- 2 paprika (røde eller grønne), skåret i biter
- 2 løk, grovhakket
- 2 spiseskjeer rødvinseddik
- Salt og pepper
- 1/2 kopp olivenolje
- 1 fedd hvitløk, finhakket
Fremgangsmåte
- 1Kutt blekkspruten i små biter. Legg tomatene, paprikaene og løken i en bolle. Rør sammen eddik, salt, pepper og 4 spiseskjeer av olivenoljen for å lage en dressing. Hell dette over salatingrediensene, og vend dem forsiktig slik at de blir godt dekket. Varm opp resten av oljen i en stekepanne. Stek blekkspruten og hvitløken til de er gylne. Strø dem over salaten mens den fortsatt er varm. Bland forsiktig og server umiddelbart.