Hello Fresh Mobile Banner
Sepia Amb Trempo blekksprut med sommersalat

Sepia Amb Trempo blekksprut med sommersalat

Oppdag en smakfull oppskrift på sepia amb trempo squid servert med frisk sommer salat. Perfekt for varme dager og sjømatelskere!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 1/2 pund blekksprut, renset og skåret i ringer
  • Generøse 1 pund tomater, skåret i biter
  • 2 paprika (røde eller grønne), skåret i biter
  • 2 løk, grovhakket
  • 2 spiseskjeer rødvinseddik
  • Salt og pepper
  • 1/2 kopp olivenolje
  • 1 fedd hvitløk, finhakket

Fremgangsmåte

  1. 1Kutt blekkspruten i små biter. Legg tomatene, paprikaene og løken i en bolle. Rør sammen eddik, salt, pepper og 4 spiseskjeer av olivenoljen for å lage en dressing. Hell dette over salatingrediensene, og vend dem forsiktig slik at de blir godt dekket. Varm opp resten av oljen i en stekepanne. Stek blekkspruten og hvitløken til de er gylne. Strø dem over salaten mens den fortsatt er varm. Bland forsiktig og server umiddelbart.