
Hot chili-grillede svinekoteletter med avokado- og mangosalsa over couscous
oppskrift på krydret grillet svinekjøtt med frisk avokado-mango salsa servert med couscous. perfekt for sommermåltidet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 kopp hakket moden mango
- 1 kopp hakket moden avokado fra California
- 2 spiseskjeer finhakket rødløk
- 2 spiseskjeer fersk limejuice
- 2 spiseskjeer fersk hakket koriander
- 1 spiseskje finhakket og frøet jalapeño
- 1/4 teskje malt spisskummen
- Salt og nykvernet svart pepper
- 2 kopper redusert-salt kyllingbuljong
- 1 (280 grams) boks couscous
- 340 gram skivet, kokt svinefilet i runde skiver (ca. 1,3 cm tykke)
- 1 spiseskje sterk chilisaus med olje
Fremgangsmåte
- 1I en middels stor bolle, bland mango, avocado, løk, limejuice, koriander, jalapeño og spisskummen. Rør godt. Krydre etter smak med salt og svart pepper.
- 2I en kjele, kok opp kyllingkraft. Tilsett couscous, rør og dekk til. Ta av varmen. Etter 5 minutter, fjern lokket og luft opp med en gaffel.
- 3I mellomtiden, varm opp en stekeplate eller grillpanne på middels høy varme. Pensle begge sider av svinekotelettene med varm chiliolje og krydre med salt og svart pepper. Legg skivene i den varme pannen og stek i 1 til 2 minutter per side, til de er gyldne.
- 4Server svinekotelettene over couscousen med salsaen oppå.