Hello Fresh Mobile Banner
Hot chili-grillede svinekoteletter med avokado- og mangosalsa over couscous

Hot chili-grillede svinekoteletter med avokado- og mangosalsa over couscous

oppskrift på krydret grillet svinekjøtt med frisk avokado-mango salsa servert med couscous. perfekt for sommermåltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 kopp hakket moden mango
  • 1 kopp hakket moden avokado fra California
  • 2 spiseskjeer finhakket rødløk
  • 2 spiseskjeer fersk limejuice
  • 2 spiseskjeer fersk hakket koriander
  • 1 spiseskje finhakket og frøet jalapeño
  • 1/4 teskje malt spisskummen
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 2 kopper redusert-salt kyllingbuljong
  • 1 (280 grams) boks couscous
  • 340 gram skivet, kokt svinefilet i runde skiver (ca. 1,3 cm tykke)
  • 1 spiseskje sterk chilisaus med olje

Fremgangsmåte

  1. 1I en middels stor bolle, bland mango, avocado, løk, limejuice, koriander, jalapeño og spisskummen. Rør godt. Krydre etter smak med salt og svart pepper.
  2. 2I en kjele, kok opp kyllingkraft. Tilsett couscous, rør og dekk til. Ta av varmen. Etter 5 minutter, fjern lokket og luft opp med en gaffel.
  3. 3I mellomtiden, varm opp en stekeplate eller grillpanne på middels høy varme. Pensle begge sider av svinekotelettene med varm chiliolje og krydre med salt og svart pepper. Legg skivene i den varme pannen og stek i 1 til 2 minutter per side, til de er gyldne.
  4. 4Server svinekotelettene over couscousen med salsaen oppå.