
Rockin Baked Beans
oppskrift på rockin baked beans som er enkel å lage og perfekt som forrett eller tilbehør. utforsk denne smakfulle retten i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. Ekstra jomfru olivenolje
- 2. 1 stor løk, hakket i 1/2-tommers terninger
- 3. 1 grønn paprika, stilk, frø og det hvite innvendig fjernet, hakket i 1/4-tommers terninger
- 4. Stor klype knuste rød pepperflak
- 5. Kosher-salt
- 6. 4 hvitløksfedd, knust og finhakket
- 7. 2 pølser av italiensk type, uten skinn og smuldret
- 8. 1/2 kopp tomatpuré
- 9. 1 teskje spisskummenfrø, ristet og malt
- 10. 2 ss Dijon-sennep
- 11. 2 ss eplesidereddik
- 12. 2 ss melasse
- 13. 2 bokser (ca. 800 g) navybønner
- 14. 1 1/2 kopper vann, pluss 1 kopp
- 15. 5 skiver bacon
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Smør en ovnsikker gryte med olivenolje og varm opp på middels høy varme. Tilsett løk, paprika og knuste rød pepperflak. Krydre med salt etter smak, og kok til løkene og paprikaen er myke og aromatiske, ca. 8 til 10 minutter. Tilsett hvitløk og kok i ytterligere 2 til 3 minutter.
- 33. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
- 44. Tilsett pølsen og bruk en skje for å bryte den opp. Når pølsen er brun, tilsett tomatpuré og spisskummen, og kok i 4 til 5 minutter. Rør inn Dijon-sennep, eplesidereddik og melasse, og tilsett deretter bønnene og 1 ½ kopp vann. Smak til med salt, om nødvendig. Kok opp, og skru deretter ned varmen og la bønnene småkoke til de er fine og tykke, og smaker veldig godt, ca. 15 til 20 minutter. Etter 20 minutter, tilsett den resterende koppen med vann.
- 55. Topp bønnene med baconbiter. Stek til bønnene er tykke og baconet er sprøtt, ca. 25 til 30 minutter. Ta ut av ovnen og server.