Mintede lammepuffbakte med butterdeig

Mintede lammepuffbakte med butterdeig

oppskrift på deilige mintede lam Puffs med butterdeig, perfekte som forrett. enkel å lage og full av smak. ideell for fest eller hverdagsmiddagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 3/4 pund kjøttdeig av lam
  • 2. 2 grønne løk, finhakket
  • 3. 1/3 kopp fersk mynte, hakket
  • 4. 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 5. nykvernet svart pepper
  • 6. 1/2 av en 17,3 unser pakke Pepperidge Farm® Puff Pastry Sheets (1 ark)
  • 7. 1 egg, vispet
  • 8. naturell yoghurt og/eller mangochutney (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 11. Tørr ut paideigen ved romtemperatur i 40 minutter eller til den er lett å håndtere. Rør sammen lam, grønn løk, mynte og hvitløk i en middels stor bolle. Krydre med svart pepper.
  2. 22. Rull ut paideigen på en lett melet overflate. Rull ut deigen til en rektangel på 30 x 25 cm. Kutt rektangelet på tvers i tre striper (ca. 25 x 10 cm). Pensle paidegstrimlene med egg.
  3. 33. Fordel en tredjedel av lamfyllet langs midten av hver paideigstripe. Brett de lange sidene av hver deig over fyllet, overlapp litt, og trykk til for å forsegle. Legg paideigrullene med skjøten ned på et bakepapirkledd stekebrett. Dekk til og sett i kjøleskapet i 30 minutter, eller til deigen er fast.
  4. 44. Forvarm ovnen til 220°C. Legg et bakepapir på et stekebrett. Kutt hver deigrull på tvers i 8 biter. Legg bitene på det forberedte stekebrettet. Pensle med egg.
  5. 55. Stek i 20 minutter, eller til de er gylne. Server med yoghurt til dipping.