
Mintede lammepuffbakte med butterdeig
oppskrift på deilige mintede lam Puffs med butterdeig, perfekte som forrett. enkel å lage og full av smak. ideell for fest eller hverdagsmiddagen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Tørr ut paideigen ved romtemperatur i 40 minutter eller til den er lett å håndtere. Rør sammen lam, grønn løk, mynte og hvitløk i en middels stor bolle. Krydre med svart pepper.
- 22. Rull ut paideigen på en lett melet overflate. Rull ut deigen til en rektangel på 30 x 25 cm. Kutt rektangelet på tvers i tre striper (ca. 25 x 10 cm). Pensle paidegstrimlene med egg.
- 33. Fordel en tredjedel av lamfyllet langs midten av hver paideigstripe. Brett de lange sidene av hver deig over fyllet, overlapp litt, og trykk til for å forsegle. Legg paideigrullene med skjøten ned på et bakepapirkledd stekebrett. Dekk til og sett i kjøleskapet i 30 minutter, eller til deigen er fast.
- 44. Forvarm ovnen til 220°C. Legg et bakepapir på et stekebrett. Kutt hver deigrull på tvers i 8 biter. Legg bitene på det forberedte stekebrettet. Pensle med egg.
- 55. Stek i 20 minutter, eller til de er gylne. Server med yoghurt til dipping.