Damen og Sønners Kyllingfinger

Damen og Sønners Kyllingfinger

Lær hvordan du lager deilige chicken fingers inspirert av the lady and sons. Perfekt som forrett eller middag, enkel å lage hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 16 kyllingnuggets eller 4 benfrie kyllingbryst delt i 4 like striper
  • Oppskrift på Lady and Sons' huskrydder følger
  • 2 kopper kulturmelk
  • 3 kopper selvhevende mel
  • Peanøttolje eller talg
  • 1 kopp salt
  • 1/4 kopp svart pepper
  • 1/4 kopp hvitløkspulver
  • 3/4 kopp majones
  • 3 spiseskjeer honning
  • 2 spiseskjeer gul sennep
  • 1 spiseskje sitronsaft eller saften av 1/2 sitron
  • Hvit radise, etter smak
  • 2 spiseskjeer appelsinjuice

Fremgangsmåte

  1. 1Krydre kyllingstrimler med huskrydder. Vend kyllingen i mel, dypp den i kulturmelk og vend den deretter i mel igjen.
  2. 2Forvarm oljen til 175 grader Celsius. Stek kyllingbitene i dyp, varm olje i 5 til 7 minutter, eller til de er gyldne og sprø. Server med honning-sennep til dipping.
  3. 3Bland ingrediensene sammen og plasser i en krydderkvern nær komfyren. Bruk den i stedet for salt og pepper til alle dine matlagingsbehov.
  4. 4Bland alle ingrediensene unntatt appelsinjuicen og rør godt. Tynn ut med appelsinjuice til ønsket konsistens for å kunne helle. Oppbevar i kjøleskapet.