Hello Fresh Mobile Banner
Damen og Sønners Kyllingfinger

Damen og Sønners Kyllingfinger

Lær hvordan du lager deilige chicken fingers inspirert av the lady and sons. Perfekt som forrett eller middag, enkel å lage hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 16 kyllingnuggets eller 4 benfrie kyllingbryst delt i 4 like striper
  • Oppskrift på Lady and Sons' huskrydder følger
  • 2 kopper kulturmelk
  • 3 kopper selvhevende mel
  • Peanøttolje eller talg
  • 1 kopp salt
  • 1/4 kopp svart pepper
  • 1/4 kopp hvitløkspulver
  • 3/4 kopp majones
  • 3 spiseskjeer honning
  • 2 spiseskjeer gul sennep
  • 1 spiseskje sitronsaft eller saften av 1/2 sitron
  • Hvit radise, etter smak
  • 2 spiseskjeer appelsinjuice

Fremgangsmåte

  1. 1Krydre kyllingstrimler med huskrydder. Vend kyllingen i mel, dypp den i kulturmelk og vend den deretter i mel igjen.
  2. 2Forvarm oljen til 175 grader Celsius. Stek kyllingbitene i dyp, varm olje i 5 til 7 minutter, eller til de er gyldne og sprø. Server med honning-sennep til dipping.
  3. 3Bland ingrediensene sammen og plasser i en krydderkvern nær komfyren. Bruk den i stedet for salt og pepper til alle dine matlagingsbehov.
  4. 4Bland alle ingrediensene unntatt appelsinjuicen og rør godt. Tynn ut med appelsinjuice til ønsket konsistens for å kunne helle. Oppbevar i kjøleskapet.