
Damen og Sønners Kyllingfinger
Lær hvordan du lager deilige chicken fingers inspirert av the lady and sons. Perfekt som forrett eller middag, enkel å lage hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 16 kyllingnuggets eller 4 benfrie kyllingbryst delt i 4 like striper
- Oppskrift på Lady and Sons' huskrydder følger
- 2 kopper kulturmelk
- 3 kopper selvhevende mel
- Peanøttolje eller talg
- 1 kopp salt
- 1/4 kopp svart pepper
- 1/4 kopp hvitløkspulver
- 3/4 kopp majones
- 3 spiseskjeer honning
- 2 spiseskjeer gul sennep
- 1 spiseskje sitronsaft eller saften av 1/2 sitron
- Hvit radise, etter smak
- 2 spiseskjeer appelsinjuice
Fremgangsmåte
- 1Krydre kyllingstrimler med huskrydder. Vend kyllingen i mel, dypp den i kulturmelk og vend den deretter i mel igjen.
- 2Forvarm oljen til 175 grader Celsius. Stek kyllingbitene i dyp, varm olje i 5 til 7 minutter, eller til de er gyldne og sprø. Server med honning-sennep til dipping.
- 3Bland ingrediensene sammen og plasser i en krydderkvern nær komfyren. Bruk den i stedet for salt og pepper til alle dine matlagingsbehov.
- 4Bland alle ingrediensene unntatt appelsinjuicen og rør godt. Tynn ut med appelsinjuice til ønsket konsistens for å kunne helle. Oppbevar i kjøleskapet.