
Grillet avokado med geitost og paprika
oppskrift på grillede avocadoer fylt med kremet geitost og søte paprika, perfekt som forrett eller sunn snacks. enkelt og smakfullt!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 grønn paprika
- 2. 1 rød paprika
- 3. 1 gul paprika
- 4. Olivenolje
- 5. 4 avokadoer
- 6. Salt og nykvernet svart pepper
- 7. Paprikasalsa, oppskrift følger
- 8. 225 gram myk geitost
- 9. Koriander, til pynt
- 10. 1 rød paprika
- 11. 1 grønn paprika
- 12. 1 gul paprika
- 13. 1 middels stor tomat
- 14. 1 gul sterk chili
- 15. 4 grønne løk
- 16. 2 hvitløksfedd
- 17. 2 ss fersk korianderblader
- 18. 1 ts sherry-vineddik
- 19. 1 ss valnøttolje
- 20. Salt og nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 11. Spesialutstyr: en komfyrgrill eller grillpanne
- 22. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
- 33. Rens og julienne paprikaene, og stek dem i 2 spiseskjeer olivenolje på middels varme i omtrent 10 minutter.
- 44. Del avokadene i to på langs, fjern steinene og skallet. Gni avokadohalvdelene inn med olivenolje og krydre med salt og pepper. Grill halvlene på begge sider i ca. 2 minutter hver. Ta dem av grillen og legg dem på et stekebrett. Fyll midten av hver avokado med Bell Pepper Salsa og topp med 30 gram geitost. Stek i omtrent 5 minutter, eller til osten er smeltet.
- 55. På hver tallerken, legg opp stekte paprika og plasser en avokadohalv mellom dem. Pynt med koriander.
- 66. Fjern stilk og frø fra paprikaene. Finhakk alle ingrediensene. Bland dem i en bolle med eddik, olje, salt og nykvernet svart pepper.