Grillet avokado med geitost og paprika

Grillet avokado med geitost og paprika

oppskrift på grillede avocadoer fylt med kremet geitost og søte paprika, perfekt som forrett eller sunn snacks. enkelt og smakfullt!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 grønn paprika
  • 2. 1 rød paprika
  • 3. 1 gul paprika
  • 4. Olivenolje
  • 5. 4 avokadoer
  • 6. Salt og nykvernet svart pepper
  • 7. Paprikasalsa, oppskrift følger
  • 8. 225 gram myk geitost
  • 9. Koriander, til pynt
  • 10. 1 rød paprika
  • 11. 1 grønn paprika
  • 12. 1 gul paprika
  • 13. 1 middels stor tomat
  • 14. 1 gul sterk chili
  • 15. 4 grønne løk
  • 16. 2 hvitløksfedd
  • 17. 2 ss fersk korianderblader
  • 18. 1 ts sherry-vineddik
  • 19. 1 ss valnøttolje
  • 20. Salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Spesialutstyr: en komfyrgrill eller grillpanne
  2. 22. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  3. 33. Rens og julienne paprikaene, og stek dem i 2 spiseskjeer olivenolje på middels varme i omtrent 10 minutter.
  4. 44. Del avokadene i to på langs, fjern steinene og skallet. Gni avokadohalvdelene inn med olivenolje og krydre med salt og pepper. Grill halvlene på begge sider i ca. 2 minutter hver. Ta dem av grillen og legg dem på et stekebrett. Fyll midten av hver avokado med Bell Pepper Salsa og topp med 30 gram geitost. Stek i omtrent 5 minutter, eller til osten er smeltet.
  5. 55. På hver tallerken, legg opp stekte paprika og plasser en avokadohalv mellom dem. Pynt med koriander.
  6. 66. Fjern stilk og frø fra paprikaene. Finhakk alle ingrediensene. Bland dem i en bolle med eddik, olje, salt og nykvernet svart pepper.