Misosa Sesamvinaigrette

Misosa Sesamvinaigrette

Lær hvordan du lager en enkel og smakfull miso sesame vinaigrette. Perfekt som dressing til salater og grønnsaker. Rask å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 ss krydret riseddik
  • 3 ss vann
  • 2 ss rød eller hvit miso (fermentert soyabønnepasta)
  • 2 ss sukker
  • 2 ss finrevet, skrelt fersk ingefær
  • 4 ts godt rørt tahini, eller nerigoma (japansk sesampasta)
  • 3 ss vegetabilsk olje
  • Sesamfrø, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Visp alle ingrediensene i en bolle til det er jevnt.
  2. 2Dressingen kan lages én dag i forveien og oppbevares kjølig, dekket. La den komme til romtemperatur før servering.