
Misosa Sesamvinaigrette
Lær hvordan du lager en enkel og smakfull miso sesame vinaigrette. Perfekt som dressing til salater og grønnsaker. Rask å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 ss krydret riseddik
- 3 ss vann
- 2 ss rød eller hvit miso (fermentert soyabønnepasta)
- 2 ss sukker
- 2 ss finrevet, skrelt fersk ingefær
- 4 ts godt rørt tahini, eller nerigoma (japansk sesampasta)
- 3 ss vegetabilsk olje
- Sesamfrø, til pynt
Fremgangsmåte
- 1Visp alle ingrediensene i en bolle til det er jevnt.
- 2Dressingen kan lages én dag i forveien og oppbevares kjølig, dekket. La den komme til romtemperatur før servering.


