
Lag din egen burrito-bar
oppskrift på hvordan du lager din egen burrito bar hjemme. perfekt for fest eller hverdagsmøter. enkelt og moro å lage sammen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Varm opp to non-stick stekepanner over middels høy varme. I den første, tilsett 2 spiseskjeer olje, jalapeño, hvitløk og løk til svarte bønner. Stek i 2 eller 3 minutter, tilsett bønner, krydder og cayennepepper-saus. Skru ned varmen til lav og la det småkoke. I den andre stekepannen, tilsett olje og kylling. Krydre kyllingen med chilipulver og salt, og brun kjøttet lett, 2 til 3 minutter. Tilsett hvitløk, røde paprika og chorizo, og stek i 5 til 6 minutter, deretter skru ned varmen til lav.
- 33. Grill og myk opp tortillalefser ved å holde dem over en varm gassbluss i 15 sekunder på hver side. Hvis du ikke har gassbluss, varm opp den tørre stekepannen du brukte til salsaen, og kok tortillalefsene én om gangen i pannen i 15 sekunder på hver side. Legg tortillalefsene i en haug nær komfyren og gjør klar toppingene dine. Server fyllet direkte fra pannene du kokte det i.
- 44. Varm opp en stekepanne over høy varme. Tilsett hele tomater og en utkjernet jalapeño, med skinnsiden ned, samt de tykke løkskivene. La tomatene, paprikaen og løken bli svartet på alle sider. Ha de svarte tomatene, paprikaen og løken i en food processor. Pulsér for å male salsaen sammen med mynte- og korianderblader. Krydre salsaen med grovt salt.
- 55. Bland alle ingrediensene i en food processor og kjør til rømmen er lys grønn, og vårløken er finhakket. Server med burritos.