
Biffgryte
Lær hvordan du lager en klassisk beef stew med saftig kjøtt og deilige grønnsaker. Perfekt for høst- og vintermåltider.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 140 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- Olivenolje
- 1 kopp løk, hakket i middels terninger
- 2 kopper gulrøtter, hakket
- 1 kopp selleri, hakket
- 6 fedd hvitløk, knust
- 2 spiseskjeer maisstivelse
- 2 kopper hakkede storfesteak-tomater
- 1/2 teskje gurkemeie
- 1/2 teskje rød pepperflak
- 1 1/2 pund grytekjøtt av storfe, i terninger
- 24 unser storfekraft
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
- 1I en stor gryte over middels høy varme, tilsett 4 spiseskjeer olivenolje. Ha i løk, gulrøtter, selleri, hvitløk, maisstivelse, tomater, gurkemeie og rød pepperflak. La det surre i 5 til 7 minutter.
- 2Tilsett storfekjøtt og storfekraft. Krydre med salt og pepper etter smak. Skru ned varmen og la gryten småkoke i 1 time og 30 minutter. Rør av og til. Server varm.