Biffgryte

Biffgryte

Lær hvordan du lager en klassisk beef stew med saftig kjøtt og deilige grønnsaker. Perfekt for høst- og vintermåltider.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 140 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. Olivenolje
  • 2. 1 kopp løk, hakket i middels terninger
  • 3. 2 kopper gulrøtter, hakket
  • 4. 1 kopp selleri, hakket
  • 5. 6 fedd hvitløk, knust
  • 6. 2 spiseskjeer maisstivelse
  • 7. 2 kopper hakkede storfesteak-tomater
  • 8. 1/2 teskje gurkemeie
  • 9. 1/2 teskje rød pepperflak
  • 10. 1 1/2 pund grytekjøtt av storfe, i terninger
  • 11. 24 unser storfekraft
  • 12. Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor gryte over middels høy varme, tilsett 4 spiseskjeer olivenolje. Ha i løk, gulrøtter, selleri, hvitløk, maisstivelse, tomater, gurkemeie og rød pepperflak. La det surre i 5 til 7 minutter.
  2. 22. Tilsett storfekjøtt og storfekraft. Krydre med salt og pepper etter smak. Skru ned varmen og la gryten småkoke i 1 time og 30 minutter. Rør av og til. Server varm.