
Bulgurrisotto med spinat og bacon
Prøv denne deilige bulgur risottoen med spinat og sprø bacon. En smakfull og enkel rett som passer til enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Kok løk i olje i en 2-liters tung kjele over middels varme, mens du rører, til den er myk. Tilsett hvitløk og kok, mens du rører, i 30 sekunder.
- 22. Tilsett bulgur, buljong og vann, og kok opp. Skru ned varmen og la det småkoke under lokk til bulgur er mørt og kremete (som risotto), ca. 20 minutter.
- 33. Mens bulgur småkoker, kok bacon i en stekepanne over middels varme, mens du rører, til det er sprøtt. La det renne av på kjøkkenpapir.
- 44. Rør spinat inn i bulguren til den faller sammen, og rør deretter inn parmesan, halvparten av baconet, samt salt og pepper etter smak. Server "risottoen" med resten av baconet strødd over.