Bruschetta med Gorgonzolaost og honning

Bruschetta med Gorgonzolaost og honning

oppskrift på deilig bruschetta med kremet gorgonzolaost og søt honning. perfekt som forrett eller snacks for en smakfull opplevelse.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 36 skiver baguettebrød (1/2 tomme tykke), omtrent ett brød
  • 2. 1/4 kopp ekstra jomfru olivenolje
  • 3. 8 unser Gorgonzola, skivet
  • 4. 3 spiseskjeer honning

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  3. 33. Legg de skivede baguettene på et stekebrett. Pensle med olivenolje. Stek til brødet er lyst gyllent og sprøtt, ca. 10 minutter.
  4. 44. Legg osten på toastene og stek til osten er smeltet, ca. 3 minutter.
  5. 55. Drypp toastene med honning. Plasser dem på et serveringsfat og server umiddelbart.