
MeXicansk frittata
Lær hvordan du lager en deilig mexican frittata med enkle ingredienser. Perfekt for frokost, lunsj eller middag. Rask, enkel og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Forvarm ovnen til 220 grader Celsius.
- 3I en 20-centimeters non-stick, ovnsfast stekepanne, varm opp oljen over middels varme. Tilsett de grønne løkene og kok til de er myke, ca. 3 minutter.
- 4I mellomtiden, i en middels stor bolle, visp eggene med 1 spiseskje vann. Tilsett koriander og krydre med salt og pepper.
- 5Hell eggeblandingen i pannen og stek.
- 6Tilsett eggene og korianderen i pannen, og krydre med salt og pepper.
- 7Stek i ca. 8 minutter, og løft kantene med en slikkepott for å la ukokt eggeblanding renne ned til bunnen.
- 8Hell over den meksikanske rømmen og dryss over osten.
- 9Sett pannen i ovnen og stek til den er puffet og gyllen, ca. 8–10 minutter.
- 10Server varm eller romtemperert.