Hello Fresh Mobile Banner
MeXicansk frittata

MeXicansk frittata

Lær hvordan du lager en deilig mexican frittata med enkle ingredienser. Perfekt for frokost, lunsj eller middag. Rask, enkel og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1/2 spiseskje olivenolje
  • 2 til 3 grønne løk eller vårløk, skivet (bare de hvite og lysegrønne delene)
  • 3 store egg
  • 1 spiseskje vann
  • 1 spiseskje hakket fersk koriander
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 1/4 kopp mexicansk crema eller rømme
  • 1/4 kopp revet Oaxaca- eller mozzarellaost

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til 220 grader Celsius.
  3. 3I en 20-centimeters non-stick, ovnsfast stekepanne, varm opp oljen over middels varme. Tilsett de grønne løkene og kok til de er myke, ca. 3 minutter.
  4. 4I mellomtiden, i en middels stor bolle, visp eggene med 1 spiseskje vann. Tilsett koriander og krydre med salt og pepper.
  5. 5Hell eggeblandingen i pannen og stek.
  6. 6Tilsett eggene og korianderen i pannen, og krydre med salt og pepper.
  7. 7Stek i ca. 8 minutter, og løft kantene med en slikkepott for å la ukokt eggeblanding renne ned til bunnen.
  8. 8Hell over den meksikanske rømmen og dryss over osten.
  9. 9Sett pannen i ovnen og stek til den er puffet og gyllen, ca. 8–10 minutter.
  10. 10Server varm eller romtemperert.