Sunnys Pansagna
One Pan Plan Lasagne

Sunnys Pansagna One Pan Plan Lasagne

oppskrift på sunnys pansagna one pan plan lasagna - en enkel, sunn og smakfull rett som kan lages i én panne. perfekt for travle hverdager!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 2. 1 grønn paprika, frø fjernet og hakket
  • 3. 1/2 kopp hakket Vidalia-løk
  • 4. 2 spiseskjeer italiensk krydderblanding
  • 5. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 6. 2 hvitløksfedd, finhakket eller raspet på et rivjern
  • 7. 2 pølser med krydret italiensk pølse, skinn fjernet og smuldret
  • 8. 450 gram karbonadedeig av storfe, 80/20-fettinnhold
  • 9. Én 28-unse (ca. 800 gram) boks med knuste tomater
  • 10. 1 til 2 kopper storfekraft eller kalvekraft
  • 11. 8 parabol-lasagniasheets, knust i biter
  • 12. 2 kopper ricottaost
  • 13. Skallet av 2 sitroner
  • 14. 1 kopp revet Cheddar- og Monterey Jack-osteblanding
  • 15. 1/4 kopp løst pakket hakket fersk basilikum
  • 16. 1/4 kopp løst pakket hakket fersk persille

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. I din største panne med rette sider og lokk, tilsett olivenolje på middels høy varme. Når oljen begynner å sirkle, tilsett paprika, løk, italiensk krydder, en klype salt og noen kvernslag med pepper. Kok til grønnsakene er møre og løken blir gjennomsiktig, ca. 8 minutter. Tilsett hvitløk og rør om.
  3. 33. Tilsett pølse og storfekjøtt i deler rundt pannen. Kok under omrøring med en tresleiv til begge er gjennomstekt og har fått farge, 10 til 12 minutter. Tilsett tomatene og rør om. Tilsett nok kraft til å dekke innholdet med nesten en tomme. Kok opp, og legg deretter de knuste lasagneplatene i pannen. Skyv og plasser dem under væskenivået. Dekk til pannen, skru ned varmen til lav og la det småkoke til lasagnestripene er al dente, 6 til 8 minutter.
  4. 44. I en middels stor bolle, bland ricotta og sitronzest. Fordel pan-lasagnen jevnt i dype serveringsskåler. Topp umiddelbart med litt revet ost, en klatt av ricottablandingen, og pynt med basilikum og persille.