
Sunnys Pansagna One Pan Plan Lasagne
oppskrift på sunnys pansagna one pan plan lasagna - en enkel, sunn og smakfull rett som kan lages i én panne. perfekt for travle hverdager!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 1 grønn paprika, frø fjernet og hakket
- 1/2 kopp hakket Vidalia-løk
- 2 spiseskjeer italiensk krydderblanding
- Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- 2 hvitløksfedd, finhakket eller raspet på et rivjern
- 2 pølser med krydret italiensk pølse, skinn fjernet og smuldret
- 450 gram karbonadedeig av storfe, 80/20-fettinnhold
- Én 28-unse (ca. 800 gram) boks med knuste tomater
- 1 til 2 kopper storfekraft eller kalvekraft
- 8 parabol-lasagniasheets, knust i biter
- 2 kopper ricottaost
- Skallet av 2 sitroner
- 1 kopp revet Cheddar- og Monterey Jack-osteblanding
- 1/4 kopp løst pakket hakket fersk basilikum
- 1/4 kopp løst pakket hakket fersk persille
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2I din største panne med rette sider og lokk, tilsett olivenolje på middels høy varme. Når oljen begynner å sirkle, tilsett paprika, løk, italiensk krydder, en klype salt og noen kvernslag med pepper. Kok til grønnsakene er møre og løken blir gjennomsiktig, ca. 8 minutter. Tilsett hvitløk og rør om.
- 3Tilsett pølse og storfekjøtt i deler rundt pannen. Kok under omrøring med en tresleiv til begge er gjennomstekt og har fått farge, 10 til 12 minutter. Tilsett tomatene og rør om. Tilsett nok kraft til å dekke innholdet med nesten en tomme. Kok opp, og legg deretter de knuste lasagneplatene i pannen. Skyv og plasser dem under væskenivået. Dekk til pannen, skru ned varmen til lav og la det småkoke til lasagnestripene er al dente, 6 til 8 minutter.
- 4I en middels stor bolle, bland ricotta og sitronzest. Fordel pan-lasagnen jevnt i dype serveringsskåler. Topp umiddelbart med litt revet ost, en klatt av ricottablandingen, og pynt med basilikum og persille.