Tequila-reker med hvitløk og Guajillo-chili

Tequila-reker med hvitløk og Guajillo-chili

oppskrift på smakfulle tequila-reker med hvitløk og guajillo chili. enkel og rask rett perfekt som forrett eller hovedrett. prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 1/2 unser olivenolje
  • 2 fedd elefant-hvitløk, skivet
  • 2 unser guajillo-chili, skivet
  • 24 jumbo-reker, skrelte og renset
  • 1 sitron, presset
  • 2 tomater, hakket
  • 2 unser tequila
  • 4 unser smør
  • Karsekvister

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olivenoljen i en stor stekepanne, tilsett hvitløk og stek til den er gyllen. Ha i den skivede chilien og fortsett å blande til oljen har fått chilienes farge.
  2. 2Legg rekene i den varme pannen og stek i 3 minutter. Tilsett sitronsaft og tomater. Hell tequila over rekene og flamber forsiktig. Kok til alkoholen har fordampet. På lav varme, tilsett smør og rør rundt til sausen har tyknet litt.
  3. 3For å servere, anrett rekene midt på hver tallerken og hell sausen i midten. Pynt hver tallerken med kvister av gressløk.