Pimentoostost og jalapeñopoppere

Pimentoostost og jalapeñopoppere

oppskrift på pimento cheese jalapeno poppers - en smakfull forrett med krydret ost og chili. perfekt for fest eller hverdagsmat.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1. 12 middels store jalapeños
  • 2. ¾ kopp Pimento-ost, oppskrift følger
  • 3. 1 kopp finhakkede urtedekorerte brødsmuler
  • 4. 1 teskje italiensk krydderblanding
  • 5. 3 egg, pisket
  • 6. Canola-olje til steking i panne
  • 7. Koshersalt
  • 8. 4 unser kremost, romtemperert
  • 9. 2 unser sterk Cheddar, revet
  • 10. ½ teskje hvitløkspulver
  • 11. 2 spiseskjeer hakket ristet rød paprika
  • 12. Koshersalt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Del jalapeñopepperne på langs fra stilk til spiss, og kutt deretter på tvers slik at du lager en grunt "T" øverst (ved stilkenden). Brett pepperne opp og fjern årer og frø med en liten skje eller en skarp kniv.
  3. 33. Fyll pimento-osten i en sprøytepose eller en kraftig plastpose med et hjørne kuttet av. Fyll hver jalapeñopepper med 1 til 1 ½ spiseskje pimento-ost, og press den sammen for å lukke. I en grunn skål, bland brødsmuler med italiensk krydder. Dypp først pepperne i egg, og deretter i brødsmuleblandingen. Gjenta, dypp først i egg og deretter i brødsmuler igjen, for en dobbelpanering. Sett de panerte pepperne på en tørkerist.
  4. 44. Fyll en stor støpejernspanne med 1 tomme olje; varm opp over middels varme til oljen når 160 grader Celsius (325 grader Fahrenheit). I to omganger, legg pepperne i oljen og la dem koke til de er gyldne, snu dem halvveis, totalt 5 til 6 minutter. La dem renne av på en rist over et stekebrett, og krydre med salt.
  5. 55. Server umiddelbart, men vær forsiktig så du ikke brenner tungen!
  6. 66. Bland kremosten i en bolle til den er glatt, ca. 1 minutt. Bland inn cheddar, hvitløkspulver og grillede røde paprika. Tilsett salt og pepper etter smak, men vær forsiktig med saltet; start med ¼ teskje og juster derfra – dette er viktig, for all krydring i retten kommer fra dette!!