
Chiles Serranos i Escabeche
oppskrift på chiles serranos i escabeche, perfekt som forrett eller tilbehør. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Vask chiliene, og la stilkene være intakte. Lag et kryss i tuppen av hver chili slik at eddiken kan trenge inn.
- 22. I en stor, tykk stekepanne, på middels høy varme, varm opp olivenoljen til den begynner å ryke. Skru ned varmen til middels, og tilsett løk, chili, gulrøtter og hvitløk. La det koke i omtrent 10 minutter, og rør av og til. Tilsett eddiken, salt, laurbærblad, oregano, merian og timian. Kok opp. Skru ned varmen og la det småkoke i ytterligere 5 minutter.
- 33. Fyll seks steriliserte pint-krukker med chiliblandingen, hell over eddiken, og forsegling. Behandle krukkene i henhold til USDA sine retningslinjer.