Chiles Serranos i Escabeche

Chiles Serranos i Escabeche

oppskrift på chiles serranos i escabeche, perfekt som forrett eller tilbehør. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 pund Serrano-chili
  • 2. 3/4 kopp olivenolje
  • 3. 2 mellomstore hvite løk, skivet tykt
  • 4. 3 mellomstore gulrøtter, skrelt og skivet tykt
  • 5. 1 hvitløkshode, fedd adskilt, men ikke skrelt
  • 6. 3 kopper mild hvit eddik
  • 7. 2 spiseskjeer havsalt
  • 8. 1 laurbærblad
  • 9. 2 teskjeer tørket oregano
  • 10. 3 kvister fersk marjoram
  • 11. 3 kvister fersk timian

Fremgangsmåte

  1. 11. Vask chiliene, og la stilkene være intakte. Lag et kryss i tuppen av hver chili slik at eddiken kan trenge inn.
  2. 22. I en stor, tykk stekepanne, på middels høy varme, varm opp olivenoljen til den begynner å ryke. Skru ned varmen til middels, og tilsett løk, chili, gulrøtter og hvitløk. La det koke i omtrent 10 minutter, og rør av og til. Tilsett eddiken, salt, laurbærblad, oregano, merian og timian. Kok opp. Skru ned varmen og la det småkoke i ytterligere 5 minutter.
  3. 33. Fyll seks steriliserte pint-krukker med chiliblandingen, hell over eddiken, og forsegling. Behandle krukkene i henhold til USDA sine retningslinjer.