
Taming of the Squash Stew
oppskrift på en deilig squash stew som varmer godt i høst. enkel å lage, perfekt for hele familien. prøv vår taming of the squash stew i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: høst
Ingredienser
- 1 spiseskje olivenolje
- 1 stor løk, hakket
- 1 gulrot, skrelt og hakket i små biter
- 1 stilk selleri, hakket i små biter
- 2 hvitløksfedd, finhakket
- 1 spiseskje ferske timianblader, hakket
- 1 laurbærblad
- 2 zucchini, skåret i 1/2-tommers tykke skiver
- 2 sommer squash, skåret i 1/2-tommers tykke skiver
- Salt og pepper
- 1 rød paprika, stilk og frø fjernet og hakket
- 1 spiseskje fersk basilikum, hakket
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olivenoljen i en stor stekepanne på middels høy varme til den begynner å glitre. Tilsett løk, gulrot, selleri, hvitløk, timianblader og laurbærblad, og stek til løken blir gjennomsiktig. Ha i squash og sommer squash, samt salt og pepper etter smak. Rør godt slik at grønnsakene blir dekket av løkblandingen. Strø over rød paprika på squashen. Skru ned varmen til middels lav. Dekk til og la det småkoke til grønnsakene er møre, ca. 20 minutter. Overfør til et serveringsfat og pynt med fersk basilikum.