
Runde 2 OppskriftBacon- og sopptarte
oppskrift på en deilig bacon og sopp quiche, perfekt som frokost eller forrett. enkel å lage og smakfull. prøv vår round 2 versjon i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 6
frokost
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius.
- 22. I en stor stekepanne over middels varme, tilsett baconet og stek til det er sprøtt. Ta det ut av pannen og la det renne av på en brødpose eller kjøkkenpapir, og sett baconfettet i pannen til side. Når baconet er avkjølt, hakk det opp og sett til side.
- 33. I den samme pannen med det reserverte baconfettet, tilsett løk og soppskiver, og stek til løken er gjennomsiktig og soppen er brunet, ca. 5 minutter.
- 44. I en stor bolle, bland sammen egg, melk, urter, salt og pepper etter smak. Rør inn osten, det reserverte baconet og soppblandingen.
- 55. Hell fyllet i paibunnen. Sett den på et stekebrett og stek til quichen har stivnet, og toppen og bunnen er gyldne, ca. 30 til 35 minutter.